Give your customers

A Free Ringsizer

[gtranslate]

0
Your cart is empty. Go to Shop
Easily measure your ring size. Before you buy a ring.

The fastest and
cheapest way

to measure a ring size worldwide.

Ringen verkopen via internet.

Hoe kan ik mijn eigen ringmaat bepalen? 

Om bij een online webshop een ring te kunnen bestellen is het belangrijk dat je van tevoren de ringmaat opmeet.
Deze opgemeten ringmaat kan je tijdens het bestellen ingeven via drop down menu tijdens de bestelling.
Het bepalen van een ringmaat kan op verschillende wijzen gemeten worden. 

Wat zijn de grote voordelen van de “Ringsizer”. 

In tegenstelling tot de andere aanbieders kan je de “Ringsizer” door de klant zelf laten uitprinten. Het is relatief eenvoudig. Voor de webshopeigenaar zijn er verder geen handelingen nodig om de klant te bereiken met deze “Ringsizer”.

De kosten even op een rijtje.

Stel je voor dat je een pasringensetje moet opsturen nadat de klant deze bij je heeft aangevraagd. Allereerst moet je de pasringen op voorraad nemen en inkopen. Deze worden ingeboekt in je voorraadsysteem door een kostbaar personeelslid. Vervolgens komt er een bestelling binnen en moet  het personeelslid uit de voorraad een pasringensetje pakken. Deze wordt gescand en afgeboekt uit de voorraad. Dit zijn al aardig wat kosten. Vervolgens wordt er een envelop gebruikt en een uitdraai uit de webshop voor het verzenden van het pakketje.Als laatste komt er nog een dure postzegel op de envelop. Het personeelslid heeft ondertussen ook een verzendsticker gemaakt die op de envelop geplakt dient te worden. Als dit nog dezelfde dag verzonden wordt komt het als het goed is de volgende dag bij de klant binnen.  Dit hele traject kost aan inkoop al snel tegen de €10,- a €15,-  

 

De klant heeft zeker 24 uur de tijd gehad om mogelijk nog elders te kunnen kijken in een webwinkel. De kans is dan ook relatief groot dat je deze klant gaat verliezen aan een concurrent na alle genomen moeite die je hebt gedaan om juist de klant zo goed mogelijk tegemoet te komen met een paar dure pasringen. Uiteindelijk een flinke dure kostenpost. Dit wil je niet. Gebruik de “Ringsizer” die je hier als licentie kan bestellen. 

My ring size | How to measure my ring size
My ring size | How to measure my ring size
My ring size | How to measure my ring size

Bespaar op tijd & personeelskosten.

Gebruik de “Ringsizer”

Innovatief en snel pasringen leveren .

 

Veel voorkomende problemen bij webshops?

Een aantal wijze van meten hebben wij uiteen gezet in het onderstaande stuk. Een veel voorkomend probleem wat uiteindelijk ervoor zorgt dat een ring opnieuw gemaakt moet gaan worden. Het hele proces kost dan geld in plaats van dat het wat oplevert. Om dit soort problemen te voorkomen kun je beter kiezen voor de door ons gepatenteerde “Ringsizer”.

stuk papier uitknippen

Er wordt aangegeven om een stukje papier uit te knippen . Leg deze om de vinger en meet deze daarna op.  Dit gaat zo vaak fout. Alleen al dat een papiertje makkelijk kan verschuiven. Het zit niet als een echte ring aan de vinger. Op zich een aardige optie maar wat als er  één of twee millimeter verschil in zit tijdens het meten? De “Ringsizer” geeft de exacte maat aanduiding aan in mm.

Draad of koord gebruiken.

Ook hier vinden veel problemen plaats tijdens het meter. Een draadje is dun en zal uiteindelijk een te strakke of losse ring opleveren. Ook kan het draadje uitrekken. Na het meten kan er verschil in zitten met een paar millimeter. Dit zorgt voor ergernis en dat de ring opnieuw gemaakt moet worden of in het ergste geval word het geannuleerd door de klant met mogelijk een slechte recensie op het internet.

Plastic ringen.

Plastic ringen worden vaak gebruikt maar missen de kwartmaten nog wel eens. Over het algemeen zijn ze ook vrij smal. Waardoor de exacte maat niet goed gemeten kan worden. De “Ringsizer” geeft een duidelijk goed leesbaar getal aan voor de juiste ringmaat.

Karton met gaten.

Een stuk papier waar gaten in zitten, waar je vervolgens je vinger doorheen moet steken om de ringmaat te meten. Het papier is zo flexibel dat je gemakkelijk je vinger door medere gaten doorheen kan steken. Het wiebelt alle kanten op. De dikte van het papier is vaak te dun. Maar 0,8 mm dik. De daadwerkelijke ring is vaak breder en kun je daarmee niet vergelijken. De kans dat het een paar millimeter verschilt is dan ook groot in de uiteindelijke te maken ring. Het zorgt voor slechte recensies. Mogelijk via social media. Door gebruik te maken van de gepatenteerde “Ringsizer” los je alles eenvoudig op.

Dit zijn maar een paar voorbeelden.

Zorg ervoor dat je klant snel de ringmaat kan opmeten

Je hebt een prachtige webshop gemaakt in het sieradenvak en je wilt daadwerkelijk ringen gaan verkopen. Het enige probleem waar je tegenaan loopt, zijn de ringmaten. Op welke wijze kun je kostenbesparend het makkelijkst pasringen aan je toekomstige klant overhandigen. Wij hebben daar een prachtige oplossing voor gemaakt. De door ons gepatenteerde “Ringsizer”. Deze kan de klant direct vanaf je website downloaden, printen, uitknippen en gebruiken. Door het makkelijk afleesbare gedeelte is alles goed te lezen in millimeters. De exacte maatvoering is dan ook mogelijk afleesbaar. Wat enorm   belangrijk en handig is in het bestelproces. Je moet je er niet aan denken dat er een verkeerde maat doorgegeven wordt. Dan kun je alles weer opnieuw doen en werk je met een verliespost binnen je bedrijf wat je dus geld kost. Met de “Ringsizer” bespaar je tijd en geld in het hele meetproces zodat de uiteindelijk gemaakte ring op de juiste maat geleverd kan worden.

Maak zelf een “Ringsizer”

Print een test ring en ervaar het gemak.

Ontdek de grote voordelen voor je eigen bedrijf.

De oplossing hebben wij

Met de “Ringsizer”  zijn al deze handelingen en kosten niet nodig. De klant kan zelf direct tijdens het proces van het aankopen zelf de “Ringsizer”  printen, uitknippen en in elkaar zetten in nog geen 5 minuten tijd. de “Ringsizer” is ook nauwkeurig op de millimeter. Dit zorgt ervoor dat tijdens het gehele proces de juiste Ring op de perfecte maat wordt gemaakt.

 

Tijd en geldbesparing op personeelskosten.

Door gebruik te maken van “Ringsizer”  bespaar je geld en tijd die je tijdens de opbouw van een webshop goed kan gebruiken om concurrentie voor te blijven. Andere leveranciers van pasringen van plastic en andere kaarten waar jezelf nog veel aan moet verwerken zijn onnodige dure kosten. Laat de klant het eenvoudig zelf printen. Daardoor betrek je de klant ook nog eens in het hele proces van het bestellen.

Groei en omzet door gebruik te maken van de gepatenteerde “Ringsizer”

Maak gebruik van de “Ringsizer”. Vanaf nu kan je overal ter wereld pasringen laten uitprinten door potentiële kopers.

De klant heeft geen printer?

Stel je voor dat een klant zich meldt en geen printer heeft. Dan is er altijd een optie te bedenken op je eigen website dat je de service verleend om een “ringsizer” voor het opmeten van de vinger te printen en toe te sturen per post. Over het algemeen is er altijd wel een printer beschikbaar in de directe omgeving van de klant waar dan ook de wereld en is een “ring sizer” zo gemaakt. 

De eenvoudige oplossing

Je kan eenvoudig een product aanmaken met de “Ringsizer” in je webshop zodat een klant een ring bij je wil bestellen. Deze kun je vervolgens aanbieden voor €0,-.  Het is meteen een vriendelijk gebaar om de klant tegemoet te komen. Uiteindelijk zal de klant je de omzet gunnen zodra deze bij jou daadwerkelijk een bestelling plaatst voor een prachtige ring. 

My ring size | How to measure my ring size
Je kiest voor “Ringsizer” Het is milieubewust.

Laat je klant weten dat je milieubewust bezig bent. De “Ringsizer” wordt niet  gemaakt van plastic en je kiest er juist voor dat het van papier wordt gemaakt in samenwerking met je klant. Doordat de klant het zelf uitprint is het CO2 neutraal en goed voor de wereld. dus goed bezig!

 

Patent

De “Ringsizer” is gepatenteerd en mag alleen volgens licentie gebruikt worden. 

 

 

Omzetgroei; overal in de wereld kunnen mensen bestellen.

Om nog sneller omzetten te kunnen behalen maak je gebruik van de “Ringsizer”. Deze kan de klant overal over de hele wereld zelf printen en gebruiken tijdens de bestelling voor  de exacte ringmaat te meten. personeel hoeft zich niet bezig te houden met het verzenden van pasringen. Hierdoor bespaar je personeelskosten en zorgt ervoor dat je winst alleen maar groter wordt wat je overhoud aan het einde van de streep.

Ik wil graag gebruik maken van een licentie.

Na het lezen en het gemak te zien van de “Ringsizer” wil je vast ook gebruik maken na om een licentie aan te vragen voor je eigen webshop.  Dit gaat heel eenvoudig en makkelijk. na het bestellen krijg je een licentienummer en kun je direct gaan gebruiken. Deze bestel je direct in de webshop.

 

Wij zorgen voor de rest. 

Zodra die licentie is aangevraagd zorgen wij voor het verstrekken van de benodigde licentie en downloadbare “Ringsizer” die vervolgens direct gebruiken kan worden door de klanten op je website.

Ringsizer

Print en meet je ringmaat

“ThinkDifferent! Don’t sell products, sell dreams.”
-Steve Jobs

Download de “Ringsizer”.

 • Klik op download de “ringsizer” (pdf/jpg).
 • Open de map downloads op je computer.
 • Open het bestand “ringsizer”.
 • Print de “ringsizer” af op een A4 papier.
My ring size | How to measure my ring size

Download de “Calibratie ringsizer”.

 • Klik op download de “calibratie ringsizer” (Excel).

 • Open de map downloads op je computer.

 • Open het bestand “ringsizer”.

 • Controleer of de afstand exact 105mm is of gebruik een creditcard. 
  Knip de “ringsizer” uit.

 • Volg het stappenplan aan de hand van de afbeeldingen.

  1. Druk met de printer de ringsizer af.
  2. Meet de “Check the lenght 115 mm”.
  3. Bij een afwijking geef je het gemeten getal in. Bij [A]
  4. Bij afdrukken geef je de nieuwe printer instellingen in % in zie [B]

 • Gebruik je geen Excel?
  Gebruik dan de rekenmachine app van de telefoon:
  (Gemeten getal) : 115 = de nieuwe instelling.

 • Klik op printen. De printer staat op 100%. afdrukken.
  Dit getal verander je in het nieuwe in te geven getal.
  Vervolg dan het afdrukken.
 • De lengte is nu exact 115 mm.
My ring size | How to measure my ring size
My ring size | How to measure my ring size

Ringmaat Japan

Ringsizer
Omtrek vinger

 

Ring maat

Binnendiameter
van de ring

Ringmaat USA/Canada
(US ring size)

Ringmaat Groot- Brittanië
(UK ring size)

Ringmaat Frankrijk
(taille de bague)

6,9

47 mm

15

14.1 (4)

H 1/2

7

7,8

48 mm

15,25

4.5 (4-)

I 1/2

8

8,8

49 mm

15,50

4.9 (4-)

J

9

9,7

50 mm

16

5.3 (5)

K

10

10,7

51 mm

16,25

5.7 (5-)

K 1/2

11

11,6

52 mm

16,5

6.1 (6)

L 1/2

12

12,6

53 mm

17

6.4 (6)

M 1/2

13

13,6

54 mm

17,25

6.8 (6-)

N

14

14,5

55 mm

17,5

7.2 (7)

O

15

15,5

56 mm

17.75

7.6 (7-)

P

16

16,4

57 mm

18

8.0 (7-)

P 1/2

17

17,4

58 mm

18,50

8.4 (8)

Q 1/2

18

18,3

59 mm

18,75

8.7 (8-)

R

19

19,3

60 mm

19

9.1 (9)

T

20

20,2

61 mm

19,50

9.5 (9-)

T 1/2

21

21,2

62 mm

19,75

9.9 (9-)

R

22

22,2

63 mm

20

10.3 (10)

U 1/2

23

23,1

64 mm

20,50

10.7 (10-)

V

24

24,1

65 mm

20,75

11.0 (11)

W

25

25

66 mm

21

11.4 (11)

X

26

26

67 mm

21,5

11.8 (11-)

X 1/2

27

26,9

68 mm

21,75

12.2 (12)

Y 1/2

28

27,9

69 mm

22

12.6 (12-)

Z 1/2

29

28,8

70 mm

22,5

13.0 (12-)

Z +1

30

71 mm

22,75

X

31

72 mm

23

Y

32

Powering “Ringsizer” Design At:

Baunat.com

verragio.com

doamore.com

Gemvara.com

77diamonds.com

Call back