Alle paginas – Measure ring size | get a ring sizer

Alle paginas

My Ring Size

Ringen verkopen via internet.

En dan? de ringmaat meten? 

Om bij een online webshop een ring te kunnen bestellen is het belangrijk dat je van tevoren de ringmaat opmeet.
Deze opgemeten ringmaat kan je tijdens het bestellen ingeven via drop down menu tijdens de bestelling.
Het bepalen van een ringmaat kan op verschillende wijzen gemeten worden. 

Zorg ervoor dat je klant snel de ringmaat kan opmeten

 Je hebt een prachtige webshop gemaakt in het sieradenvak en je wilt daadwerkelijk ringen gaan verkopen. Het enige probleem waar je tegenaan loopt, zijn de ringmaten. Op welke wijze kun je kostenbesparend het makkelijkst pasringen aan je toekomstige klant overhandigen. Wij hebben daar een prachtige oplossing voor gemaakt. De door ons gepatenteerde “My Ring size”. Deze kan de klant direct vanaf je website downloaden, printen, uitknippen en gebruiken. Door het makkelijk afleesbare gedeelte is alles goed te lezen in millimeters. De exacte maatvoering is dan ook mogelijk afleesbaar. Wat enorm   belangrijk en handig is in het bestelproces. Je moet je er niet aan denken dat er een verkeerde maat doorgegeven wordt. Dan kun je alles weer opnieuw doen en werk je met een verliespost binnen je bedrijf wat je dus geld kost. Met de“My Ring size” bespaar je tijd en geld in het hele meetproces zodat de uiteindelijk gemaakte ring op de juiste maat geleverd kan worden.

Bespaar op tijd & personeelskosten.

Innovatief en snel pasringen leveren .

Wat zijn de grote voordelen van de “My Ring size”. 

In tegenstelling tot de andere aanbieders kun je de “My Ring size” door de klant zelf laten uitprinten. Het is relatief eenvoudig. Voor de webshopeigenaar zijn er verder geen handelingen nodig om de klant te bereiken met deze “My Ring size”.

De kosten even op een rijtje.

Stel je voor dat je een pasringensetje moet opsturen nadat de klant deze bij je heeft aangevraagd. Allereerst moet je de pasringen op voorraad nemen en inkopen Deze worden ingeboekt in je voorraadsysteem door een personeelslid. Vervolgens komt er een bestelling binnen en moet  het personeelslid uit de voorraad een pasringensetje pakken. Deze moet gescand en afgeboekt worden uit de voorraad. Dit zijn al aardig wat kosten. Vervolgens wordt er een envelop gebruikt en een uitdraai uit de webshop voor het verzenden van het pakketje.Als laatste komt er nog een dure postzegel op de envelop. Het personeelslid heeft ondertussen ook een verzendsticker gemaakt die op de envelop geplakt dient te worden. Als dit nog dezelfde dag verzonden wordt komt het als het goed is de volgende dag bij de klant binnen.  Dit hele traject kost aan inkoop al snel tegen de €10,- a €15,-  

 

De klant heeft zeker 24 uur de tijd gehad  om mogelijk nog elders te kunnen kijken in een webwinkel. De kans is dan ook relatief groot dat je deze klant gaat verliezen na alle genomen moeite die je hebt gedaan om juist de klant zo goed mogelijk tegemoet te komen met een paar dure pasringen. 

Veel voorkomende problemen bij webshops?

Een aantal wijze van meten hebben wij uiteen gezet in het onderstaande stuk. En veel voorkomend probleem wat uiteindelijk ervoor zorgt dat een ring opnieuw gemaakt moet gaan worden. Het hele proces kost dan geld in plaats dat het wat oplevert. Om dit soort problemen te voorkomen kun je beter kiezen voor de ons gepatenteerde “My Ring size”.

stuk papier uitknippen

Er wordt aangegeven knip een stukje papier uit. Leg deze om de vinger en meet deze daarna op.  dit gaat zo vaak fout. Alleen al dat een papiertje makkelijk kan verschuiven. Het zit niet als een echte ring aan de vinger. Op zich een aardige optie maar wat als er  één of twee millimeter verschil in zit tijdens het meten?

Draad of koord gebruiken.

Ook hier vinden veel problemen plaats tijdens het meter. Een draadje is dun en zal uiteindelijk een te strakke ring opleveren. ook kan het draadje uittrekken. nou meten kan er verschil in zitten in een paar millimeter. Dit zorgt voor ergernis en dat de ring opnieuw gemaakt moet worden of in het ergste geval geannuleerd wordt door de klant met mogelijk een slechte recensie op het internet.

Plastic ringen.

plastic ringen worden vaak gebruikt maar missen de kwartmaten nog wel eens. Over het algemeen zijn ze ook vrij smal. Waardoor ze te makkelijk over de vinger glijden.  Een iets bredere ring zorgt ervoor dat de uiteindelijke ring perfect past.

Karton met gaten.

 een stuk papier waar gaten in zitten. waar je vervolgens je vinger doorheen moet steken om de maat te meten. het papier is zo flexibel dat je gemakkelijk je vinger bijna overal doorheen kan steken. het wiebelt alle kanten op. het dikte van het papier is vaak 0,8 mm dik. de daadwerkelijke Ring is vaak breder en kun je daarmee niet vergelijken. de kans dat het een paar millimeter verschilt is dan ook groot in de uiteindelijke te maken ring. 

 Dit zijn maar een paar voorbeelden

De oplossing hebben wij

Met de “My Ring size”  zijn al deze handelingen en kosten niet nodig. De klant kan zelf direct tijdens het proces van het aankopen zelf de “My Ring size”  printen, uitknippen en in elkaar zetten in nog geen 5 minuten tijd. de “My Ring size” is ook nauwkeurig op de millimeter. Dit zorgt ervoor dat tijdens het gehele proces de juiste Ring op de perfecte maat wordt gemaakt.

 

Tijd en geldbesparing op personeelskosten.

Door gebruik te maken van “My Ring size”  bespaar je geld en tijd die je tijdens de opbouw van een webshop goed kan gebruiken om concurrentie voor te blijven. Andere leveranciers van pasringen van plastic en andere kaarten waar jezelf nog veel aan moet verwerken zijn onnodige dure kosten. Laat de klant het eenvoudig zelf printen. Daardoor betrek je de klant ook nog eens in het hele proces van het bestellen.

Groei en omzet door gebruik te maken van de gepatenteerde “My Ring size”

Maak gebruik van de “My Ring size”. Vanaf nu kan je overal ter wereld pasringen laten uitprinten door potentiële kopers.

 

Je kiest voor “My Ring size” Het is milieubewust.

Laat je klant weten dat je milieubewust bezig bent. De “My Ring size” wordt niet  gemaakt van plastic en je kiest er juist voor dat het van papier wordt gemaakt in samenwerking met je klant. Doordat de klant het zelf uitprint is het CO2 neutraal en goed voor de wereld. dus goed bezig!

 

Patent pending

De “My Ring size”  is gepatenteerd en mag alleen volgens licentie gebruikt worden.

 

Omzetgroei overal in de wereld kunnen mensen bestellen.

Om nog sneller omzetten te kunnen behalen maak je gebruik van de “My Ring size”. Deze kan de klant overal over de hele wereld zelf printen en gebruiken tijdens de bestelling voor  de exacte ringmaat te meten. personeel hoeft zich niet bezig te houden met het verzenden van pasringen. Hierdoor bespaar je personeelskosten en zorgt ervoor dat je winst alleen maar groter wordt wat je overhoud aan het einde van de streep.

Ik wil graag gebruik maken van een licentie.

Na het lezen en het gemak te zien van de “My Ring size” wil je vast ook gebruik maken na om een licentie aan te vragen voor je eigen webshop.  Dit gaat heel eenvoudig en makkelijk. na het bestellen krijg je een licentienummer en kun je direct gaan gebruiken. Deze bestel je direct in de webshop.

 

Wij zorgen voor de rest. 

Zodra die licentie is aangevraagd zorgen wij voor het verstrekken van de benodigde licentie en downloadbare “My Ring size” die vervolgens direct gebruiken kan worden door de klanten op je website.

Maak zelf een pasring

Print een test ring en ervaar het gemak.

Ontdek de grote voordelen voor je eigen bedrijf.

Ringsizer

Print en meet je ringmaat

Download de “Ringsizer”.

  • Klik op download de “ringsizer” (pdf/jpg).
  • Open de map downloads op je computer.
  • Open het bestand “ringsizer”.
  • print de “ringsizer” af op een A4 papier.
Alle paginas

Download de “Calibratie ringsizer”

  • Klik op download de “calibratie ringsizer” (Excel).
  • Open de map downloads op je computer.
  • Open het bestand “ringsizer”.
  • controleer of de afstand exact 105mm is of gebruik creditcard. 
  • Knip de “ringsizer” uit.
  • Volg het stappenplan aan de hand van de afbeeldingen.

Heb je geen Excel? Gebruik de rekenmachine app van de telefoon: Gemeten lengte

1. Druk met de printer de ringsizer af.
2. Meet de “Check the lenght 115 mm”.
3. Bij een afwijking geef je het gemeten getal in. Bij [A]
4. Bij afdrukken geef je de nieuwe printer instellingen in % in zie [B]

Gemeten getal [A] : 115 = [B] de nieuwe verschaling in [%] instelling tijdens printen

Nieuwe printer instelling [B]

Het omrekenen van de ringmaat.

Met behulp van het omrekentabel kun je de zelf opgemeten ringmaat in omtrek vergelijken met het tabel in millimeter aangegeven. Deze vergelijk je met de ringmaat. De ringmaat heb je nodig tijdens het bestellen. schrijf het voor de zekerheid op zodat je geen fout kan maken tijdens de bestelling.

Alle paginas
Alle paginas

Ringmaat Japan

Omtrek vinger

Ringmaat in Duitsland
(omvang)

Ring maat

Binnendiameter
van de ring

Ringmaat USA/Canada
(US ring size)

Ringmaat Groot- Brittanië
(UK ring size)

Ringmaat Frankrijk
(taille de bague)

6,9

47 mm

15

14.1 (4)

H 1/2

7

7,8

48 mm

15,25

4.5 (4-)

I 1/2

8

8,8

49 mm

15,50

4.9 (4-)

J

9

9,7

50 mm

16

5.3 (5)

K

10

10,7

51 mm

16,25

5.7 (5-)

K 1/2

11

11,6

52 mm

16,5

6.1 (6)

L 1/2

12

12,6

53 mm

17

6.4 (6)

M 1/2

13

13,6

54 mm

17,25

6.8 (6-)

N

14

14,5

55 mm

17,5

7.2 (7)

O

15

15,5

56 mm

17.75

7.6 (7-)

P

16

16,4

57 mm

18

8.0 (7-)

P 1/2

17

17,4

58 mm

18,50

8.4 (8)

Q 1/2

18

18,3

59 mm

18,75

8.7 (8-)

R

19

19,3

60 mm

19

9.1 (9)

T

20

20,2

61 mm

19,50

9.5 (9-)

T 1/2

21

21,2

62 mm

19,75

9.9 (9-)

R

22

22,2

63 mm

20

10.3 (10)

U 1/2

23

23,1

64 mm

20,50

10.7 (10-)

V

24

24,1

65 mm

20,75

11.0 (11)

W

25

25

66 mm

21

11.4 (11)

X

26

26

67 mm

21,5

11.8 (11-)

X 1/2

27

26,9

68 mm

21,75

12.2 (12)

Y 1/2

28

27,9

69 mm

22

12.6 (12-)

Z 1/2

29

28,8

70 mm

22,5

13.0 (12-)

Z +1

30

71 mm

22,75

X

31

72 mm

23

Y

32

Powering “Ringsizer” Design At:

Baunat.com

verragio.com

doamore.com

Gemvara.com

77diamonds.com

Call back

Powering “Ringsizer” Design At:

Baunat.com

verragio.com

doamore.com

Gemvara.com

77diamonds.com